Home » Chantal de Man

Hallo beste ouders!

Ik ben Chantal ik ben 28 jaar. Ik woon samen met mijn vriend sinds augustus 2015 in ons huis in Hoogvliet. Wij hadden ineens zo veel ruimte en ik wilde graag weer met kinderen gaan werken, hierdoor heb ik besloten om gastouder te gaan worden. Ik vang kinderen daarom ook op in ons huis.

Ik heb 9 jaar ervaring met het werken met kinderen. Ik ben een vrolijke enthousiaste jongedame, die graag bezig is. Ik ben 21 juni bevallen van mijn eerste kindje, die ook bij de groep kinderen hoort in mijn opvang 

Op het kinderdagverblijf was ik veel bezig met knutselwerkjes maken met de kinderen en met dansen op  (kinder) muziek, Ook voorlezen vind ik leuk om te doen. Mijn favoriete kinderboek is wij gaan op berenjacht en schroom me ook niet om mee te gaan in de fantasie van de kinderen, en daadwerkelijk op berenjacht te gaan.

Wanneer u uw kindje bij mij brengt kunt u dan ook af en toe een drukke gezellige boel verwachten, maar natuurlijk ook een rustige omgeving wanneer dat nodig is. Ik hou van structuur en bied dat ook aan de kinderen. Het mag natuurlijk af en toe druk en gezellig zijn, maar ik kijk goed naar waar het kind behoefte aan heeft. Er is 24 uur opvang mogelijk, wanneer daar behoefte aan is.

Ik heb me de afgelopen jaren gespecialiseerd in autisme. Ik geef ook voorlichten aan ouders mocht daar behoefte aan zijn. Kinderen met een ‘beperking’ zijn dan ook van harte welkom.

Ik heb twee katten, die mocht het nodig zijn een mooie plek op zolder krijgen als uw kindje er is. Heeft u hier geen problemen mee? Dan blijven ze gezellig in de buurt. Ze zijn heel lief voor kinderen, en als ze iets niet willen lopen ze weg (dit hebben ze aangeleerd vanwege mijn neefjes die regelmatig op bezoek komen, en graag aan staarten trekken )

Ik hoop dat u zo een goed beeld heeft gekregen van mij en mijn opvang. U bent natuurlijk vrij om mij te mailen of te bellen. mijn contactgegevens kunt u op deze site vinden!

Hopelijk tot snel!

 

Met vriendelijke groet Chantal