Home » Christa van Kampen

Beste ouders,

ik ben Christa van Kampen en ik ben woonachtend in de wijk Waldeck wat aansluit in de wijken Houtwijk, Loosduinen, Kijkduin, Vruchtenbuurt, Vroondaal. Zelf ben ik getrouwd en wij hebben een zoon en een dochter die op de basisschool zitten.
Met mijn ervaring van 18 jaar in de kinderopvang in de leeftijd van 0-4 jaar ben ik tot besluit gekomen om gastouder te worden in mijn eigen huis.

Het voordeel is hierbij dat het in een  huiselijke sfeer plaats vind en in een kleine groep. Hierbij kan ik mijn vaardigheden aanbieden en ieder kind stimuleren op hun eigen niveau.
Ik ben een voorstander om gezamenlijke activiteiten te doen wanneer de tijd het toelaat en wat de kinderen aanspreekt om te doen. Je kan denken aan boekje lezen, liedjes zingen, knutselen, maar ook wandelen, spelen in de omliggende speeltuinen of in de tuin. Een bezoekje aan de kinderboerderij of het bos kan erg leerzaam zijn. Ook is er vrij spelen in huis, leren en ontdekken met het speelgoed wat ik te bieden heb. Bouwen met de blokjes, een treinbaan maken, spelen met een babygym/rammelaar, boekjes lezen, met poppen spelen, puzzelen.

De kinderen kunnen bij mij zichzelf zijn, zich op hun eigen tempo ontwikkelen of meer uitdaging krijgen als er behoefte naar is. De uitdaging kan ik bieden in activiteiten zoals kleine leuke spelletjes op ontwikkelingsniveau van het kind.

Zelf vind ik het belangrijk dat de kinderen met elkaar om kunnen gaan, hierbij stuur ik de kinderen hoe dit te doen en stimuleer ik de sociale- en emotionele ontwikkeling.

Ik ben zelf een rustig persoon en zal de kinderen met praten en uitleg veel kunnen bieden en begeleiden

 

Heeft u interesse? Kom dan een keer langs om koffie of thee te drinken.

 

Met vriendelijke groet Christa