Home » Gabrielle Blokland

Beste ouders,

 

Ik ben Gabrielle, 27 jaar oud en moeder van een dochter genaamd Laura.
Ik woon samen met mijn partner Marcel, 31 jaar oud en dochtertje Laura (geboren in 2015) in het prachtige Hoogvliet Rotterdam.

Even het belangrijkste in het kort:

Ik ben een gediplomeerde niveau 4 Sociaal Pedagogische Werker en in het bezit van een aantal certificaten zoals: 
- Oranje Kruis, Eerste Hulp aan Kinderen (EHAK);
- Basiscursus gastouder;
- Communiceren met ouders;
- Hygiëne & persoonlijke verzorging;
- Opvoeden & ontwikkeling;
- Meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling.

 

 bijzonderheden

  • Niet rokend;
  • “Help mij het zelf te doen” is de algemene doelstelling voor de opvoeding die ik dagelijks toepas. Het kind krijgt hulp aangeboden bij zijn ontwikkeling tot een zelfstandige persoonlijkheid. Het kind leert verantwoordelijkheid te dragen voor zijn omgeving en de samenleving waarvan hij deel uitmaakt. Ik wil een vertrouwde omgeving creëren waar kinderen zich in hun eigen tempo en op eigen niveau maar met respect voor anderen zo optimaal mogelijk kunnen ontwikkelen.
  • Werkt graag met het programma Gebaren met Lotte en Max.
    Spelenderwijs leren kinderen gebaren waardoor ze al kunnen communiceren nog voordat ze kunnen praten. Al vanaf 7 maanden kunnen baby's -horend of niet horend- leren gebaren! Lotte & Max leren kinderen de basis-gebaren, waardoor ze zich beter kunnen uiten. Een leuke manier om samen een hechte band op te bouwen en de taalontwikkeling te stimuleren;
  • Speelt o.a. met Grimm's. Dit is houten speelgoed van zeer hoge kwaliteit in schitterende heldere kleuren. De eenvoudige vormgeving van Grimm's laat genoeg ruimte voor het ontwikkelen en ontdekken van de eigen creativiteit en fantasie. Het houten speelgoed van Grimm's wordt handgemaakt van duurzaam europees hout en afgewerkt met natuurlijke verfstoffen en oliën. Grimm's is een van de bekendste merken van antroposofisch houten speelgoed dat zich onderscheid door haar vorm en kleurgebruik.
  • Woont in een kindvriendelijke buurt en autoluwe straat.

 

Marcel 

Deze gezellige papa komt u regelmatig tegen bij Gastouderopvang Het Vrolijke Aapje.

Hoewel hij dit niet als vaste baan heeft, helpt hij toch regelmatig mee.
Marcel werkt in de Biofarmaceutische industrie. Wat veel onregelmatige werktijden met zich meebrengt. Maar als hij thuis is, wil hij zeker de moeite nemen om de kindjes aan het lachen te maken.

 

Laura 

Onze prachtige dochter Laura is geboren op 04 april 2015. 
Laura heeft haar plekje gevonden bij Gastouderopvang Het Vrolijke Aapje. Ze kan niet wachten tot er meer vriendjes of vriendinnetjes mee komen spelen.

 

 

Met vriendelijke groet Gabrielle