Karin Ferdinandus

Goedendag,

Ik ben Karin, 53 jaar, getrouwd en ben moeder van een dochter van 31 jaar en een zoon van 29 jaar, heb 2 schoonkinderen en 5 kleinkinderen van 7 jaar, 5 jaar, 3 jaar , 9 maanden en 4 maanden. Mijn hobby’s zijn koken, bakken, haken en tijd met mijn familie doorbrengen. Ik woon in Zoetermeer.

Sinds 13 jaar ben ik werkzaam als ZZP-er als EHBO instructeur met als specialiteit EHBO acute zorg aan kinderen, en sinds 24 jaar ben ik daarnaast ook werkzaam als bemiddelingsmedewerker voor gastouderbureaus.

Ik heb heel veel zin om met ingang van 1 januari 2021 te gaan werken bij KidsConnect en ik hoop jullie snel te ontmoeten en of te spreken! Vooral de persoonlijke aanpak spreekt mij erg aan. Ik werk 3 dagen per week als bemiddelingsmedewerker bij Kidsconnect. Ik bemiddel tussen de gast -en vraagouders in Den Haag, Rijswijk, Nootdorp, Delft, Westland, regio Rotterdam, Ridderkerk, Nieuwerkerk a/d IJssel, Capelle a/d IJssel, Gouda, Barendrecht, Vlaardingen, Schiedam, Zoetermeer en Leidschendam. En ik ben altijd op zoek naar professionele gastouders die ook graag met ons bureau willen samenwerken.

Je kan mij bereiken op maandag, dinsdag en vrijdag 06-10186540 of via karin@kidsconnect-gastouderbureau.nl

Graag tot snel!
Groeten Karin

Menu