Home » Nathalie van Straalen

Goedendag, even in een kleine notendop wie ik ben. Ik ben Nathalie van Straalen,  ondertussen ook moeder en partner van. 


Ik heb mijn hele leven al met kinderen gewerkt. SPW 3 en 4, Leraar basisonderwijs, bijbaantje in de buitenschoolse opvang, vaste medewerker op een buitenschoolse opvang, assistent leidinggevende en leidinggevende op een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. 

In 2011 heb ik kennis gemaakt met de gastouderopvang toen ik bij GGD Rotterdam veel gastouders moest bezoeken. Toen mijn opdracht daar afliep en ik wat ervaring had met gastouders en met gastouderbureaus dacht ik alleen maar: wat die gastouderbureaus doen dat kan ik beter. Daarom ben in 2012 een gastouderbureau gestart. Het begon klein, daarnaast krijg ik in Utrecht nog een opdracht om inspecties bij andere opvangsoorten te doen. 

Begin van 2016 ben ik ook moeder geworden, heel leuk. Alleen heb je wel je handen vol aan een kleintje. En dan kan je niet de kwaliteit leveren die je normaal gesproken wel had kunnen leveren.  Dus daarom ben ik gaan samenwerken met Hellen en Marijke. Ik ben superblij met deze samenwerking. Wij zijn de perfecte mix van alles. Kennis, kundig, enthousiast, passie, mogelijkheden zien, persoonlijk. Kortom een top team.

Jullie zullen vooral met mij contact hebben over de administratie. Contracten, facturen en andere vragen.

De rest van de begeleiding wordt gedaan door Hellen of Marijke.

 

Groeten Nathalie